Liga Campionilor a revenit in sfarsit pentru milioanele de fani infometati de fotbal la cea mai înaltă calitate. Întrucât tradiția a fost deja stabilită, toate meciurile din UCL sunt găzduite prin intermediul FootballCoin. In prima zi de acțiune s-a stabilit deja tonul pentru ceea ce va urma, iată cele 3 performante individuale ale jucătorilor care ne-au impresionat. Notati-va ceea ce urmeaza pentru a progresa in alcatuirea echipei dvs. de fantasy fotbal.

Erling Haaland
Erling Haaland

A fost un mod incredibil pentru Erling Haaland să-și înceapă cariera în Liga Campionilor. Atacantul echipei RB Salzburg a marcat deja are hattrick înainte de fluierul definal al primei reprize. La finalul meciului, echipa austriacă, aflata la debutul in UCL a obtinut o victorie cu 6-2 impotriva belgienilor de la Genk.

Intr-adevar, opoziția a fost incredibil de slaba, nereușind să se apere, să paseze sau pur și simplu să se coordoneze. Dar, indiferent de performanța adversarilor, evolutia lui Haaland a fost una de amintit. Viteza și forța atacantului norvegian ar trebui să fie suficiente pentru a oferi oricărei apărări un meci greu.

42,2 puncte în FootballCoin

Nicolas Tagliafico

Faptul că Tagliafico este unul dintre cei mai buni fundasi stanga din Europa nu mai este un secret. Dar, revenirea fundașului argentinian in UCL a fost aseară o lectie magistrala pe plan ofensiv. Tagliafico a reușit un gol, o pasa de gol, a câștigat trei dueluri aeriene și totodata fost ales omul meciului de catre numeroase site-uri web.

Reputația lui Tagliafico este în creștere și Ajax Amsterdam nu își poate permite să-l piardă dacă dorește să aibă un parcurs în Liga Campionilor similar cu cel de care s-au bucurat în sezonul trecut.

64,6 points in FootballCoin

Marc Ter Stegen - FC Barcelona, fantasy fotbal
Marc-Andre ter Stegen

Probabil că războiul de cuvinte purtat cu Manuel Neuer, l-a motivat pe Ter Stegen să iasa din criza de forma recentă. In fața lui Dortmund, în derby-ul rundei inaugurale, impotriva gigantilor de la FC Barcelona, portarul german a fost fără cusur. Paradele, distribuirea mingilor cu mare precizie, au făcut parte din evolutia unuia dintre cei mai buni portari din lume. Chiar daca echipa sa nu a reusit sa se impuna, Barcelona arata ca o echipă care ar putea lupta serios pentru trofeul UCL din acest an și performanța lui Ter Stegen azi-noapte ne face încrezători în forta defensiva a lui Barca in viitorul apropiat.

48 points in FootballCoin

Liga Campionilor revine în această seară cu a doua serie de meciuri. Desigur, toate acestea vor fi incluse într-un concurs de fotbal fantasy pentru care vă recomandăm să vă pregătiți echipele. Recompensele XFC vor fi în joc!