Un moment notabil a fost golul lui Robert Lewandowski care a reusit cel de-al 200-lea gol pentru Bayern Munchen în 249 de apariții, . Ziua inaugurala a UCL a scos in lumina reflectoarelor 3 marcatori care au impresionat chiar daca nu multi au mizat pe ei.

Mislav Orsic

Un jucator destinat pentru a intra in istoria fotbalului fantasy, Miroslav Orsic a reusit un hat-trick împotriva lui echipei din Serie A. A fost inlocuit în minutul 76. Operformanta minunata in Liga Campionilor. Dinamo Zagreb va primi probabil câteva apeluri ofertante și putem paria că acestea vor fi din Manchester.

Hwang Hee-Chan

Desi Erling Haalang a reusit un hat-trick la debutul său in UCL, Hee-Chan coechipierul sau a fost la fel de impresionant. In meciul contra lui Genk, a marcat o dată, reusind si doua pase de gol, per total avando evolutie aproape impecabilă. Cu siguranta lumea fotbalului urmarind pe viitor cu ochi vigilenti evolutiile sale.

Angel Di Maria

Nu este o surpriza ca si unul dintre cei mai talentati mijlocasi din Europa sa marcheze in Liga Campionilor. Forțat să plece de la Real Madrid, ca parte a planurilor Galacticos de extindere, Di Maria si-a aplicat ferm răzbunarea. A marcatde două ori. Real a pierdut cu 3-0 si ca dezastrul sa fie complet pentru gruparea “Blancos”, nu au reusit sa expedieze nici macar un sut pe poarta in 90 minute.Răzbunarea este dulce pentru omul lui PSG.

Grupele Ligii Campionilor se complica iar surprizele sunt la tot pasul. Pasionații de fantasy fotbal vor putea alege să-și creeze echipa ideala de UCL-ul, precum si de Europa League. FotballCoin, gazduieste complet ambele competitii,etapa de etapa.

Eduard Bănulescu