Prestațiile acestor 5 jucători îi recomandă pentru dăruirea carnetului de membru într-un club extrem de exclusivist, cel al fotbalistului de tip superstar. Rating lor este încă mic în fantasy football, dar potențialul lor este uriaș judecând după scorurile obținute. Aceștia sunt cei 5 tineri care trebuie urmăriți cu atenție în universul fantasy fotbal.

Kylian Mbappe

Mbappe este alegerea evidentă pentru această rubrică. Câștigător de Cupă Mondială încă aflat în perioada adolescenței, cel mai bun marcator în Ligue 1 în acest sezon și o continuă țintă pe radarul celui mai titrat club, Real Madrid, totul se dezvoltă conform planului pentru francezul care la doar 18 ani marca primul său gol în Champions League.

Trent Alexander-Arnold

Niciun alt jucător nu a marcat mai multe puncte ca Alexander-Arnold în acest sezon confrom statisticilor jocului de fantasy FootballCoin. Tânărul născut în Liverpool posedă atât calități defensive deosbite, cât și capacitatea de a contribui la golurile marcate de către actualii campioni ai Europei. Fundașul are toate șansele să devină un superstar, iar senzația noastră este că încă nu și-a atins potențialul complet.

Joshua Kimmich

 

Kimmich este jucătorul de care fanii naționalei Germaniei și ai lui Bayern Munchen își leagă cele mai multe speranțe. Cel mai bun jucător din Bundesliga în acest sezon, Kimmich a acumulat aproape 50 de selecții pentru națională înaintea vârstei de 25 de ani. Toate semnele îl indică pe Kimmich drept un mare jucător.

Joao Felix

 

Joao Felix nu și-a început cariera în La Liga chiar la nivelul așteptat de către observatori, dar faptul că Atletico Madrid a fost dispusă să cheltuie €126 million, un record pentru clubul spaniol, pentru a-și asigura serviciile lui spune foarte multe. Joao Felix este văzut de mulți drept moștenitorul de drept al lui Cristiano Ronaldo în fotbalul internațional, iar multe dintre prestațiile sale par să susțină această teorie.

Erling Haaland

Haaland este un tânăr jucătr al cărui record în teren vorbește de la sine. La 19 ani, Erling Haaland a marcat deja goluri importante în Champions League, a acumulat o serie de distincții, și a folosit primele 40 de minut, din cadrul debutului pentru Borussia Dortmund, pentru a marca un hat-trick. În 2020 niciun reflector din lumea fotbalului nu este mai puternic decât cel îndreptat spre atacantul norvegian.

Jucătorii menționați în această listă sunt incluși în jocul de fantasy FootballCoin și listați cu rankingul de 3*. Timpul le va confirma valoarea, iar noi suntem convinși că fiecare dintre ei poate deveni un superstar și un jucător de 5* din toate privințele.

Eduard Bănulescu