Etapa a 10-a a Ligii 1 se pregateste de un adevarat soc, vicecampioana ultimelor editii intanleste campioana en-titre. FCSB – CFR se anunta a fi un meci de totul sau nimic pentru echipa bucuresteana care risca sa piarda ultima sansa de a se alatura plutonului fruntas.

FCSB – CFR Cluj, nu este doar un derby pe terenul de fotbal care conteaza in ierarhiile Ligii 1, este si o provocare pentru fanii de fotbal fantasy dornici sa traiasca la maxima intensitate ceea ce a devenit, de cativa ani incoace, derby-ul numarul 1 al Romaniei.

Pozitia in clasament dupa 9 etape: Clujenii sunt lideri in clasament cu 20 de puncte, urmati indeaproape de Viitorul, lui Gheorghe Hagi. FCSB se afla pe locul 11 cu doar 10 puncte, dar in revenire de forma, obtinand doua victorii impotriva celor de la Viitorul Constantasi CSU Craiova, ambele contracandidate puternice la titlu. Campania europeana in care este angrenata CFR, il obliga pe Dan Petrescu sa roteasca primul 11.

dan petrescu, cfr cluj, fantasy fotbal liga 1

Sursa: Fanatik.ro

Astfel Duminica seara este posibil saavem ceva modificari fata de echipa care a reusit o victorie la mijlocul saptamanii impotriva celor de la Lazio Roma.De cealalta parte, Bogdan Vintila se poate baza pe Dennis Man revenit in lotul FCSB, dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren etape bune. Este binecunoscuta problema accidentatilor in lotul bucurestean, dar si schimbarile dese de pe banca ros-albastrilor au afectat inceputul de sezon.

Din punct de vedere tactic, campionii en-titre vin pe National Arena pregatiti sa se bazeze pe o aparare in adancime, organizata minutios si atent de Dan Petrescu, un travaliu fantastic al axului central din mijlocul terenului si momente de oportunism speculate lamaxim de catre atacanti.

FCSB-ul a facut o achizitie excelenta, aducand la echipa cel mai bun fundas dreapta al campionatului european U21 din 2019, nimeni altul decat Cristian Manea, fostul jucator al CFR-ului, dublu campion cu echipa clujeana in 2018 si 2019.Tactic FCSB se bazeaza pe o viteza superioara in atac, si o tehnica mai buna individuala a jucatorilor, iar zilele de pauza si de pregatire in plus pot inclina balanta in favoarea vice-campioanei.

Per-total se anunta un meci deschis oricarui rezultat, in care rezultatul final poate sa fie decis printr-o executie tehnica deosebita asa cum s-a intamplat si la ultima intanlire dintre cele doua rivale.

Echipa ideala de fantasy pe care o puteti utiliza in competitia gazduita de FootballCoin:

Sistem: 3-4-3

Portar: Cristian Balgradean (FCSB)

Fundasi: Cristian Manea (FCSB), Alexandru Pascanu (CFR Cluj), IulianCristea (FCSB)

Mijlocasi: Adrian Popa (FCSB), Razvan Oaida (FCSB), Ciprian Deac (CFR Cluj), Michael Pereira (CFR Cluj)

Atacanti: Harlem Gnohere (FCSB), Florinel Coman (FCSB), Bilel Omrani (CFR Cluj)

Rezerve: Portar: Giedrius Arlauskis (CFR Cluj), Vinicius (CFR Cluj), Mihai Pintilii (FCSB), Florin Tanase (FCSB).