Eternul derby nu a dezamagit fiind cel mai spectaculos din ultimii ani. Haideti sa vedem impreuna cum deciziile tactice ale antrenorilor impreuna cu ambitia jucatorilor au produs cel mai frumos meci al acestui sezon din Liga 1.

Razvan Oaida, FCSB, LIga 1, fantasy fotbal

FCSB a facut un meci bun tactic, cu Tanase si Popescu avand un travaliu bun la mijlocul terenului, primul coborand constant sa ajute constructia si tranzitia balonului in echipa lui Vintila. Mai muncitor decat de obicei, decarul FCSB a inceput meciul ca si varf fals, terminand partida ca mijlocas central, dupa decizia lui Uhrin de a-l trimite pe Nistor langa Montini pentru a il bloca pe Oaida in faza de constructie. Tanase a oferit un plus de siguranta la mijlocul terenului. 

Manea recent transferat la vice-campioana en-titre a adus un plus de siguranta, dar nu a fost suficient de convingator in atac. Remarcabil pentru debutul sau chiar in derby-ul contra marii rivale.

Dinamo a inceput meciul intr-un 4-1-4-1 care in repriza a doua a devenit un 4-4-2, blocand cu succes tranzitia ofensiva ros-albastra. 

1-1 a fost un scor echitabil, insa ceea ce este imbucurator a fost jocul ofensiv si dinamic practicat.

FCSB - Dinamo 1-1, Liga 1 fantasy fotbal

Tanase a coboarat la constructie, aducand un plus de tehnica si viziune in mijlocul terenului.

FCSB - Dinamo 1-1, Liga 1 fantasy fotbal

Daca simti ca esti un specialist in materie de tactica, inscrie-ti echipa in jocul de fantasy FootballCoin si castiga premii reale.

Eduard Dimiean