Kai Havertz a impresionat fotbalul european prin prestațiile sale pentru Bayer Leverkusen din ultimele sezoane. Cu atât de multe cluburi urmărindu-l, pare foarte probabil că tânărul mijlocaș va evolua pentru o nouă echipă în sezonul viitor.

Acestea sunt unele dintre motivele pentru echipa antrenată de Frank Lampard, Chelsea, ar fi opțiunea ideală pentru Havertz. 

Frank Lampard este un antrenor potrivit pentru Kai Havertz

Kau Havertz este o anomalie a fotbalului profesionist. Da, el nu este singurul jucător tânăr și talentat care să se fi remarcat în Bundesliga ultimilor ani. (Timo Werner, Julian Brandt, etc.) Cu toate acestea, puțini ar fi putut prezis maturitatea și versatilitatea de care a dat dovadă Havertz chiar de la debutul său acum patru ani.

Havertz a marcat 12 goluri în acest sezon. A mai oferit șase pase decisive. De asemenea are o acuratețe a paselor de 85%. Mijlocașul a jucat în aproape fiecare partidă din campionat și a avut performanțe mai bune decât oricare alt jucător al lui Leverkusen.

Pe de altă parte, Frank Lampard este ocupat cu construirea unei reputații de foarte bun manager în fotbalul britanic. Fostul mijlocaș a adus multe schimbări politicilor interne ale lui Chelsea. Lampard încurajează folosirea jucătorilor tineri, oferindu-le oportunitatea de a evolua în cadrul meciurilor importante. Lampard îl poate ajuta pe Havertz să progreseze.

frank lampard chelsea premier league fantasy football scout

 

Chelsea reîncepe să investească în transferuri importante

Chelsea a fost lovită anul trecut de o interdicție în privința tranferurilor. Acest lucru i-a forțat pe londonezi să apeleze la jucătorii tineri deja aflați în cadrul clubului. Sancțiunea a dat naștere și la o perioadă de incertitudine în privința investițiilor.

Chelsea se întoarce pe piața transferurilor și este gata să investacă masiv. Timo Werner a fost deja anunțat drept primă achiziție. Venirea sa de la RB Leipzig poate fi un semnal pentru alte evenimente immportante.

Conform zvonurilor Kai Havertz dă dovadă de un puternic interes în a se alătura colegului său din naționala Germaniei. Potrivit acelorași surse, Havertz a înaintat deja o cerere de transfer executivului de la Bayer Leverkusen.

Chelsea l-ar trata pe Havertz drept o prioritate. Noul club și statutul care vine cu el ar putea să hotărească traiectoria carierei tânărului mijlocaș.

Chelsea would make Havertz a priority. This could set up his career for the next decade easily.

Timo Wener - Germany

Havertz s-ar alătura lui Wener și Rudiger

Așa cum aminteam anterior, Timo Werner a fost deja anunțat drept jucător al clubului Chelsea. Antonio Rudiger, de asemenea, este un element vital în strategia lui Lampard. Împreuna cu Havertz, cei trei fac parte din planul de lungă durată al naționalei de fotbal a Germaniei.

Alegerea lui Chelsea în fața altor cluburi, ar reprezenta o mai ușoară tranziție pentru Havertz. Divizia nemțească a lui Chelsea ar ajuta în privința coeziunii relațiilor de joc, un aspect pe care multe echipe trebuie să îl perfecționeze în cadrul a luni de zile.

Kai Havertz este pregătit penturu a deveni unul dintre cei mai buni fobaliști ai planetei, iar pasul către Chelsea este cea mai indicată mutare.