Un singur loc pentru faza eliminatorie mai era în joc în ultima zi a grupelor Champions League. Însă, Juventus, Real Madrid, Bayern Munchen și Manchester United, echipe deja calificate, au ales să evolueze cu a doua garnitură de joc și să ofere foarte puțină opoziție adversarilor. Hai să aruncăm o privire spre cei mai buni jucători de fantasy football.

Actuala campioană UCL, Real Madrid, a oferit o prestație jenantă împotriva lui CSKA Moscow, echipă deja eliminată din competițiile europene. Oferind șansa unor jucători mai puțin selecționați, printre care Vinicius Jr., văzut de unii fani drept succesor al lui Ronaldo, Real a pierdut cu scorul de 3-0. Echipa rusă a apărut încrezătoare în fața porții adverse, pasând fără emoții printre liniile defensivei spaniole. Este un sfârșit dulce-amar pentru moscoviți, echipă care a reușit să învingă Real în ambele partide din Champions League, dar nu reușește să câștige nici măcar un loc în Europa League.

Solari - Real Madrid manager

Mulți vor spune că Manchester United este una dintre echipele cele mai norocoase să se fi calificat în faza eliminatorie. Meciul împotriva Valenciei, nu va ajuta să îi facă pe fani mai încrezători. Execuția spectaculoasă a lui Soler și autogolul lui Phil Jones au adus pe Valencia în avantaj. Rashford a marcat golul de consolare în finalul partidei. Valencia va continua în Europa League. Jose Mourinho va continua să ceară conducătorilor clubului întăriri pentru lotul său, în această iarnă.

Cristiano Ronaldo excited about UCL knockout stage

Juventus a oferit o prestație necaracteristic de lipsită de energie împotriva celor de la Young Boys. Hoarau a marcat o dublă pentru a aduce victoria elvețienilor împotriva echipei condusă în atac de Cristiano Ronaldo. Dybala a marcat golul de onoare pentru italieni printr-o execuție  spectaculoasă din afara careului.

Egalul lui Bayern, 3-3, împotriva lui Ajax Amsterdam amintesc de cele mai bune și cele mai slabe puncte ale jocului nemților în acest sezon. Lewandowski și colegii săi continuă să pară o echipă greu de oprit în faza de atac, dar cu o defensivă foarte ușor de depășit. Cartonașul roșu al lui Thomas Muller va rămâne, probabil drept cel mai memorabil moment al meciului. Muller a sprintat către Tagliafico, a sărit și l-a izbit pe jucătorul lui Ajax, fără vreo șansă de a juca mingea.

Lyon și Shahtior erau singurele echipe luptând pentru un loc în faza eliminatorie. Meciul s-a terminat cu o remiză, 1-1, prea puțin pentru ca ucrainienii să poată avansa mai departe în Champions League.

Ai alcătuit o echipă de succes ieri? Reîncearcă experimentul pentru partidele de astăzi. FootballCoin organizează o competiție gratuită care să se sincronizeze cu meciurile din Europa League.

Eduard Bănulescu