FCSB – Dinamo, eternul derby

Un nou episod din marele derby al Ligii 1, FCSB - Dinamo, are loc in aceasta sâmbata. Acestea sunt lucrurile pe care le așteptăm în lumea fantasy fotbal

FCSB - Dinamo Bucuresti, Liga 1, fantasy fotbal

Etapa cu numarul 12 din Liga 1 programează derby-ul dintre FCSB și Dinamo. In perioada interbelică “unicul derby” era supranumit meciul dintre Venus Bucuresti si Rapid Bucuresti.

Cum timpurile se schimbă, odată cu trecerea anilor, FCSB și Dinamo au devenit cele mai titrate formații românești, împreună, au câștigat aproape jumatate din titlurile de campioană a Romaniei.

Sâmbată cele doua rivale se întânlesc pentru a 174-a oară în primul eșalon, fiecare având câte 59 de victorii în palmares.

Ambele formații au parte de un început slab de sezon, fiind clasate în zona de play-out înainte de marele derby. O victorie împotriva rivalei cu siguranță va diminua presiunea pe oricare dintre formații, suporterii judecând acest meci ca pe unul crucial. 

Dusan Uhrin - DInamo Bucuresti, fantasy fotbal
Sursa: www.fanatik.ro

Cum era de așteptat, FootballCoin găzduieste confruntarea etapei în cadrul jocului de fantasy, iată cateva sfaturi pentru a obține o clasare cat mai bună în cadrul competiției.

Portar: Cristian Bălgrădean

Fundași: Cristian Manea, Bogdan Planici, Ante Puljic

Mijlocași: Dennis Man, Dan Nistor, Ionut Vînă, Olimpiu Moruțan

Atacanți: Harlem Gnohere, Florinel Coman, Florin Tănase

Rezerve: Riccardo Piscitteli, Denis Ciobotariu, Răzvan Oaida, Mattia Montini

 

Eduard Dimiean