Pentru cea mai mare parte a partidei lui Tottenham împotriva Barcelonei exista sentimentul că, într-un fel sau altul, Spurs aveau să rateze oportunitatea de a se califica. Până la urmă, în ciuda lotului foarte bun de jucători, echipa britanică a părut, în ultimele sezoane, incapabilă să se impună în momentele critice. Aseară, însă, situația s-a schimbat.

Atunci când Inter a egalat  scorul în partida împotriva lui PSV și a depășit Tottenham în clasamentul grupei, părea că temerea britanicilor avea să devină realitate. Englezii așteptaseră prea mult, mulțumiți cu scorul de 1-0 pentru Barcelona, anulat, până în acel moment, de înfrângerea preconizată a lui Inter.

ousmane dembele - barcelona, franta

Însă Inter a marcat prin Icardi, cu doar 20 de minute rămase din timpul regulamentar. Pentru încă o dată, Spurs trebuia să își pună speranțele în căpitanul naționalei Angliei, Harry Kane, golgheterul și liderul echipei.

În minutul 85 Kane a răsplătit încrederea fanilor, conducând mingea către careul catalanilor și pasând cu calm pentru Lucas Moura. Brazilianul și-a folosit șansa, a marcat probabil cel mai important gol al carierei sale și a dus Tottenham în faza eliminatorie a Champions League. În celălalt meci, în Milano, Inter ataca frenetic poarta olandezilor, dar șansa fusese deja irosită.

Mauro Icardi - Inter Milan

Messi a iertat Tottenham în ultimele minute ale partidei, iar Inter se alătură lui Napoli și altor echipe importante, Arsenal, Chelsea, AC Milan, în Europa League. Victoria lui Tottenham pare nu doar o răsplată pentru un bun sezon, dar pentru o întreagă strategie pe care clubul a căutat să o implementeze de aproape un deceniu.

Fotbaliști  remarcați în competițiile de fantasy

Alexander-Arnold, Trent (Liverpool) – 71.46 puncte FootballCoin

Milner, James (Liverpool) – 45.13 puncte

Salah, Mohamed (Liverpool) – 44.02 puncte

Dembele, Ousmane (Barcelona) – 41.53 puncte

Verratti, Marco (PSG) – 41.48 puncte

Semedo, Nelson (Barcelona) – 39.49 puncte

Coutinho, Philippe (Barcelona) – 39.33 puncte

Eriksen, Christian (Tottenham) – 39.02 puncte

Competițiile de fantasy football continuă astăzi. FootballCoin  organizează un turneu gratuit ce va include meciurile de miercuri din Champions League. Este o nouă oportunitate pentru a alcătui o echipă puternică ce îți poate aduce premii în criptovaluta XFC.