În runda numărul 16 a Premier League, fanii vor putea fi martorii a nu a unuia, ci a două importante derbii locale. West Ham înfruntă Arsenalul, în cadrul tradiționalului North vs. East London derby. În același timp, cele două cluburi din Manchester merg cap la cap într-un meci care ar putea determina parcursul restului campaniei lor.

Cu certitudine avem parte de dramă și de acțiune. Dar, tu pe cine vei avea în echipa ta fotbal fantesy? Facem pe scoutul azi și oferim câteva sugestii. Pentru a menține lucrurile clare, alegem doar cartonașe gratuite în cadrul FootballCoin, jocul free de fantasy sport. Acestea sunt sfaturile finale noua etapă de fantasy fotbal din Premier League.

Formulă de joc: 4-3-3

Goalkeepers

 

Ryan Matthew (Brighton)

Sub: Ederson (Manchester City)

Defenders

 

Alexander Trent-Arnold (Liverpool)

Caglar Soyuncu (Leicester City)

Ricardo Pereira (Leicester City)

Benjamin Chilwell (Leicester City)

Sub: Nathan Ake (Bournemouth)

Midfielders

 

Wilfred Zaha (Crystal Palace)

Youri Tielemans (Leicester City)

Rodri (Manchester City)

Sub: Jack Grealish (Aston Villa)

Forwards

 

James Maddison (Leicester City)

Danny Ings (Southampton)

Alexandre Lacazette (Arsenal)

Sub: Gerard Deulofeu (Watford)

Vă puteți da seama că suntem entuziasmați de actuala echipă a lui Leicester City? Pentru că suntem, într-adevăr, la fel ca și mulți alți comentatori sportivi. În primul rând, mulți dintre cei mai buni jucători de la Leicester sunt liberi să fie folosiți de către toți managerii în concursurile FootballCoin. Prezicerille de până acum privind jucătorii celor de la Foxes au fost, în general, corecte. Prin urmare, vom merge âncă o dată pe mâna lor pentru runda curentă.

În preambulul nostru, am ales în cele din urmă un cuplu de atacanți mai puțin cunoscuți. Însă, perioada de succes a lui Danny Ings a continuat cu un gol săptămâna trecută, în timp ce Gerard Deulofeu ar putea face o impresie bună împotriva când va întâlni apărătorii celor de la Crystal Palace.

Echipa noastră de fantasy îi include și pe tehnicii mijlocași Wilfred Zaha și Youri Tielemans, alături de mașina de pase, Rodri. Jack Grealish, care a impresionat foarte mult în acest sezon pentru Aston Villa, primește o mențiune, deși pe banca de rezerve.

Cum arată echipa dvs. de fotbal fantasy fotbal pentru acest weekend? Vino și exprimă-ți părerea și poți câștiga premii importante exprimate în criptomoneda în FootballCoin.

Eduard Bănulescu