Aflați la jumătatea campionatului, prioritatea celor mai importante echipe din La Liga este evitarea risipei de puncte. Acestea sunt favoritele sezonului și jucătorii de fantasy football care merită urmăriți.

Barcelona pare, pentu mulți admiratori La Liga, o forţă de neoprit în acest sezon . Până la urmă, importante rivale, precum Real Madrid și Valencia, se confruntă cu probleme serioase care le-au îndepărtat, până acum, de primele poziții ale clasamentului

Atletico Madrid, însă, nu poate fi ignorată din cadrul acestei dispute. Echipa lui Diego Simene se află la doar cinci puncte distanță de liderii catalani și sunt motivați de dorința ieșirii  din umbra celor mai faimoase echipe spaniole, Real Madrid și Barcelona.

diego godin - atletico madrid , la liga

Atleti înfruntă Levante în cadrul etapei #19, însă partida se anunță dificilă pentru echipa madrilenă. Levante a demonstrat că se poate descurca bine în partidele din deplasare, reușind chiar să câștige pe Santiago Bernabeu în Octombrie.

Recomandări free: Rodri (Atletico), Pier Rober, Jose Luis Morales (Levante)

Barcelona încearcă să continue seria celor cinci victorii consecutive împotriva locului 12, Eibar. Echipa lui Erneste Valverde este în continuare în căutarea construirii unei noi identități. Evoluțiile excepționale ale lui Lionel Messi, însă au purtat cu succes echipa de pe Camp Nou prin această fază de tranziție.

Recomandări free: Charles, Jose Angel (Eibar), Ousmane Dembele (Barcelona)

A fost un sezon plin de evoluții sub-standard ale Valenciei. Liliecii se află abia pe locul 11 și joacă împotriva lui Real Valladolid. Cu jumătate din sezon deja terminat, jucătorii Valenciei vor trebui să evite să irosească puncte dacă vor să aibă o șansă de a evolua și anul viitor în cupele europene.

Recomandări free:Rodrigo Moreno, Gabriel Paulista (Valencia), Nacho Martinez (Real Valladolid)

Santiago Solari - managerul Real Madrid în cadrul înfrângerii cu Real SociedadÎn finalul etapei, Real Madrid călătorește la Sevilla, pentru meciul cu Real Betis. Real are trei partide consecutive fără victorie în La Liga, iar trei puncte sunt vitale pentru îmbunătățirea dezamăgitorului loc cinci în clasament din acest moment.

Recomandări free: Vinicius Junior (Real Madrid), Sergio Canales (Real Betis)

Fanii de La Liga fantasy football vor putea să își testeze cunoștințele în acest weekend, în cadrul competițiilor FootballCoin. Nu uita să îți înregistrezi cele mai bune alegeri!

Eduard Bănulescu