Ultima etapă a Champions League a adus rezultate surpinzătoare. Liverpool a pierdut, în mod neașteptat, în Belgrad, în fața Stelei Roșii. Iar AS Monaco a pierdut categorit în fața lui Club Bruges. Care au fost jucătorii pe care managerii de fantasy football au ales să mizeze? Și care dintre aceștia a adus cele mai multe puncte?

Jucătorul cu cele mai multe selecții

 

Kylian Mbappe continuă să fie extrem de popular printre managerii de fantasy. În competițiile FootballCoin, spre exemplu, Mbappe a fost jucătorul ales în cele mai multe echipe. Același scenariu se repetă și în competiția de Fantasy a Ligue 1, Mbappe fiind mai popular decât jucători precum D.Payet sau Neymar.

Harry Kane - Tottenham, Anglia

Atacantul a avut un sezon excepțional, câștigând Cupa Mondială, titlul Ligue 1 și marcând 13 goluri în 12 apariții pentru PSG în acest sezon. Împotriva lui Napoli, atacantul a avut însă o evoluție lipsită de realizări deosebite.

Campioana Franței câștigă un puncte și rămâne în luptă cu Liverpool, Napoli și Steaua Roșie pentru un loc în faza următoare a competiției.

Cel mai bun jucător al meciurilor de ieri

 

Alan Shearer deține recordul pentru cele mai multe goluri marcate în Premier League. Însă, există un jucător aflat în activitate care se află pe pe drumul către record. Atacantul de 25 de ani, Harry Kane a fost consecvent pentru Tottenham atât în Europa (22 goluri), cât și Premier League în (114 goluri).

Kane s-a dovedit decisiv și aseară, marcând cele două goluri ale lui Spurs și salvând echipa britanică de la o umilitoare înfrângere în fața echipei olandeze PSV Eindhoven. Căpitanul lui Spurs a fost desemnat Omul meciului de către numeroase publicații. În competiția de fantasy, FootballCoin, Kane a acumulat 61.83 de puncte, mai multe decât oricare alt jucător.

Kylian Mbappe - PSG, Franța

Victoria păstrează echipa din Premier League în luptă pentru un loc în faza următoare a Champions League, având încă șansa de a depăși Inter. Cele două echipe urmează să se întâlnească în următoarea etapă.

Champions League se reia în această seară cu a doua serie de meciuri din cadrul fazei grupelor. Care vor fi fotbaliștii remarcați atât pe teren, cât și între preferințele managerilor de fantasy football.

Eduard Bănulescu